Onze missie

Fascinatie voor de hersenen tastbaar maken in een kunstwerk, waarbij technologie en vakmanschap samenkomen.

Over ons

Art Within is opgericht door hedendaags kunstenaar en voormalig hersenonderzoeker Quinten van Geest. Quinten is gepromoveerd op hersenonderzoek naar multiple sclerose bij Amsterdam UMC – VUmc. Tijdens zijn onderzoek heeft hij veel gewerkt met diverse soorten MRI-scans en analysemethoden.

Na zijn promotieonderzoek heeft hij zijn fascinatie voor de hersenen en interesse in design samengebracht met Art Within. Met Art Within wil hij op een bijzondere en esthetisch aantrekkelijke manier de hersenen van mensen tastbaar maken en vereeuwigen, waarbij technologie en vakmanschap samenkomen. Daarnaast creëert Quinten hedendaagse kunst, waarmee hij verhalen over de hersenen vertelt. Zie zijn website www.quintenvangeest.com voor alle kunstwerken.

Onze partners

Wij werken samen met twee partners, namelijk het MRI Centrum en Bronze Special Art. Deze partners voldoen aan onze kwaliteitseisen en gaan zorgvuldig met uw privacy om.

MRI Centrum is een onafhankelijk gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI-scans, echografie en röntgenfoto’s. Het is een instelling waar klanttevredenheid centraal staat en dat merkt u als cliënt.

Bronze Special Art is een bronsgieterij en gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende coatings. Ze werken samen met diverse gerenommeerde kunstenaars.